Discovery workshop - Choose the G.R.I.T. L.I.F.E.

Is dit herkenbaar?

 • Welke volgende stappen moet je zetten om je zaak (anders) in de markt te zetten?
 • Hoe vind je gelijkgestemden in je omgeving die je ondernemerschap helpen boosten?
 • Hoe verruim en verrijk je inzichten op het vlak van ondernemen, denken en voelen?
 • Vind je doelen stellen en actie ondernemen soms moeilijker dan je eigenlijk dacht?

Sta je open voor een andere aanpak die gericht is op visie en resultaat, dan kan ik je zeker helpen. Natuurlijk focussen we ook op spiritualiteit. Omdat de kracht om te veranderen hierin zijn oorsprong vindt. De inspiratie die je uit deze groepssessies haalt, blijven je voor altijd bij en helpen je je business een nieuwe richting te geven.


Course curriculum

 • 1

  Webinar

  • Wat zit er in het traject? De getuigenissen spreken voor zich.

  • Transformatie en inzicht webinar Willen vs Kiezen replay.

Discovery workshop - Choose the G.R.I.T. L.I.F.E.

Wat kan je verwachten?


In deze workshop neemt Nico je mee in het eerste onderwerp van "Choose the G.R.I.T. L.I.F.E.", met andere woorden "Kiezen".

We vergelijken Willen/Wensen/Dromen met Kiezen. Wat heeft het als effect voor jou en je leven als je echt kiest?

Op hetzelfde moment ervaar jij de methode hoe de workshops worden gegeven alsook de vraagstelling die Nico gebruikt.

Met je mede deelnemers kan je kort kennis maken en je eigen inzichten delen.

Nico's doel is je reeds een waardevolle inhoud te brengen die je al op weg kan helpen om te kiezen voor wat jij écht wil.

Tijdens het webinar komen ook volgende zaken aan bod;

 • Choose the G.R.I.T. L.I.F.E. traject wat houdt het in?
 • Wat brengt het jou?
 • Wat zijn de mogelijkheden?


We kijken er al naar uit om je te ontmoeten en verdere stappen te nemen in de toekomst.

Getuigenissen

Lees hieronder de ervaring van je voorgangers;

Nathalie Van Ounsen

Deze workshop heeft me veel gebracht. Vele vragen waren kort, krachtig en heel efficiënt. Door met de andere deelnemers in de vragen te duiken heb ik meer inzicht gekregen in mijn denken, voelen en doen. Het heeft mijn leven verruimd, mij inspiratie en inzichten gegeven. Het ontdekken van mijn WHY als ondernemer vond ik altijd heel moeilijk. Tijdens deze workshop heb ik hier duidelijkheid en een concreet beeld van gekregen. Nico Van de Venne is een unieke trainer. Hij geeft zijn workshops met veel humor zodat het makkelijker is om al die toch wel zware materie op te nemen. Ondanks dat deze workshop in groep werd gegeven nam hij voldoende tijd om me persoonlijk te begeleiden. Dit maakt dat mijn uitgestelde ideeën tot een resultaat zijn gekomen. Zelf tot zo een resultaat dat mijn nieuwe workshop "Vrouwen aan tafel" op 2 dagen volzet was. Via deze weg wil ik Nico bedanken. Deze "Boost" had ik als persoon en ondernemer nodig. Ook heb ik hier geweldige contacten aan overgehouden. Bedankt! https://coachingpraktijkeigenkracht.nl/ nathalie@coachingpraktijkeigenkracht.nl

Annick Vermeulen

De G.R.I.T.-workshops zijn opgebouwd rond 4 acroniemen die je laten stilstaan bij jezelf. Zodat je beter kan voelen wat je hart wil en je weer verder kan met wat er voor jou echt toe doet. Tegelijk word je 4 weken lang geïnspireerd door de andere deelnemers en hun antwoorden, reacties en inzichten. En door Nico natuurlijk. Hij weet ook vanaf de eerste seconde een omgeving te creëren waarin je je veilig voelt en je je kwetsbaarheid kan en mag tonen. Waarin er ruimte is voor een lach en een traan. Daarom kan ik deze workshopreeks alleen maar aanraden. Om te verbinden met jezelf en met nieuwe vrienden. En omdat elk van ons zich de tijd mag gunnen om even stil te staan bij zijn/haar diepste dromen, groot of klein. Want dat brengt je zoveel verder op je eigen unieke pad. Dank je wel, Nico.

Severine Bollaerts

Ik heb het traject gevolgd van Nico. Hieronder schrijf ik hoe ik het ervaren heb! The G.R.I.T. L.I.F.E.. wat kan je je erbij voorstellen? Geen fladderende toestanden want Nico heeft het wel over spiritueel ondernemen het gaat niet over zweverig ondernemen. Het is bloedserieus en het gaat erover om een kant van jezelf te gaan ontdekken dat er al is. Daarvoor ben je ondernemer! Hij neemt je mee op je eigen reis om je bewust te laten kijken naar waarom je onderneemt en doet wat je doet. Hij geeft je handvaten, hij creëert met de mede coachee een veilige omgeving waar iedereen elkaar helpt en waar alles kan en mag gezegd worden. Ik deel met jullie heel graag 2 punten uit de journey. Wat als het geheugenverlies ervoor zorgt dat er een leegte kan ontstaan in je hoofd waar nieuwe ideeën zich kunnen ontwikkelen en vloeien. Er is sinds dan zoveel veranderd bij mij en heel veel nieuwe positieve dingen ontstaan die daarvoor ondenkbaar hadden geweest voor mij. Ik ben nog meer gaan voelen waarom ik ondernemer ben. Wat er heeft voor gezorgd dat ik doe wat ik nu doe en waarvoor dit staat. Laat je niet afschrikken door de Tarot kaarten, die nemen je mee op een reis, dieper in jezelf en je kan het best leuk maken zelf! Meer wil ik er niet over zeggen. Druk op de knop en schrijf je in!

Wil je al meer weten?

Ga al van start met;

 • €54,00

  €54,00Transformatie: Opleiding - Choose the G.R.I.T. L.I.F.E.

  30 instructie video's met een bewezen resultaat. Start hier al met inzichten te verkrijgen over je eigenheid. Ontwikkel je eigen doelen met een bewezen doeltreffende methode. Prijzen excl. BTW
  Bestel nu

Over trainer

Coach en trainer

Nico Van De Venne

Ondernemen is ideeën, vormgeven, actie en resultaat net als alles in ons leven is het steeds vanuit ons eigenheid dat iets in de wereld wordt gezet. Als mens ben jij de fysieke vorm die ideeën kan omvormen tot realiteit. Kijk naar de brug die over een ravijn gebouwd wordt, dit begint met: “Ik moet over de ravijn raken” en eindigt in een brug. Om die ideeën in de wereld te zetten, dienen ze te komen vanuit de juiste bron bij jezelf. Die bron is je Spiritus en jouw “Ik”. Door de afgelopen 20 jaar een pad te bewandelen van magazijnier bij een garage tot Senior Project Manager bij IBM mocht ik een ontwikkeling doorstaan van weerstand tot flow. Die ervaring en inzichten plaats ik nu voor mij om elke ondernemer te helpen met het zoeken naar die unieke bron die ze gebruiken. Op diepere lagen zitten weerstanden die we niet bewust kunnen herkennen. Die transformeren tot waardige bondgenoten is mijn opdracht in de wereld. Daarbij je helpen de focus te houden, acties te nemen en blijvend te creëren door accountability. Mijn bron en tools liggen in oude leren en levenswijzen zoals Qaballah verbonden met TAROT.

Schrijf je met de knop in en krijg al toegang tot de replay.

De workshop live ervaren is de ultieme vorm. Als je niet kan wachten om al de inhoud even te ervaren. Dan kan ja al met de replays van de inhoud en de getuigenissen genieten. Veel kijk en luister plezier.